Manden bag

Hvem er i baglokalet.dk?

Mit navn er Brian Reinhold Jensen, født 29. november 1964

Billede af Brian Reinhold Jensen

Til daglig bruger jeg tiden på min virksomhed der levere IT Support og Hosting ydelser til danske virksomheder og organisationer.
Virksomheden blev startet i 2000 og har siden været min faste beskæftigelse og på det sidste også er begyndt at minde om en fast indtægt.

I midten af 2010, begyndte jeg at indteressere mig en del for søgemaskineoptimering og online markedsføring. Efter en del uddannelse, og mange flere interessetimer, og ikke mindst gode resultater med de projekter jeg involverede mig i, startede jeg en virksomhed med fokus på online markedsføring og søgemaskineoptimering (SEO). Jeg har specielt fokus på projektledelsen i projekterne omkring søgemaskineoptimering af websites.

I fritiden har jeg i mange år været aktiv i FDF, i de seneste år som formand/bestyrelsesmedlem af FDF Silkeborg 1. Min FDF historie indeholder også leder og kredslederfunktioner i FDF Fraugde og FDF Åbyhøj, en del instruktør og kursustjanser og en periode på et par år som ansat kredsstartskonsulent i Landsforbundet.

Når der er tid til det forsøger jeg at holde formen vedlige gennem løb,cykling og spinning.

I gamle dage læste jeg jura og økonomi på Odense Universitet og tog min praktiske erhvervserfaringer i Dansk Supermarked Indkøb og Bianco Footwear.

Velkommen i baglokalet
/Brian

 

Hvis du vil vide mere:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *